Els homes de José Solivelles s’enfronten  avui a l’U.E Sant Andreu a partit únic.

Avui l’Esport Club disputarà un partit que significa una fita històrica pel club, ja que fa exactament 17 anys que no disputa un play off d’ascens.

L’eliminatòria serà a partit únic, amb pròrroga en cas d’empat i sense penals. D’acabar la pròrroga amb empat seria l’Esport Club qui passaria a semifinals com a millor classificat. És a dir, a l’Esport Club li val una victòria o un empat, als quadribarrats només guanyar. Un fet que en els últims anys sempre han fet.

El conjunt dirigit actualment per Cristian Garcia és l’únic equip del grup B que va guanyar a l’Esport Club a la primera volta i també a la segona. Al Narcís Sala l’Esport Club no hi guanya des de què va tornar a Tercera Divisió. Al Municipal, l’Esport Club s’hi ha enfrontat 6 cops des de què va tornar a la Tercera Divisió. De sis partits, n’ha empatat dos, n’ha guanyat un i la resta els ha perdut. Amb aquests números, podem dir que clarament, és la bèstia negra del conjunt vallesà.

Això sí, cap d’aquests partits era una eliminatòria de play off. A inicis de temporada, l’Esport Club es marcava com a objectiu salvar la categoria sense haver de patir. Una segona volta gairebé per emmarcar van fer que la tercera plaça fos pels vallesans i no pas pels quadribarrats, el rival immediatament per sota en fase regular. Unió Esportiva Sant Andreu i Esport Club Granollers van arribar a l’últim partit de fase regular frec a frec per la tercera plaça, en part perquè els vallesans van perdre el duel directe amb els quadribarrats al C/Girona.

L’Esport Club ha complert amb escreixos l’objectiu de la temporada i s’ha trobat amb la possibilitat de pujar de categoria. Sabedor que en la primera fase era impossible acabar dels dos primers, la realitat és que s’ha estat preparant durant setmanes per aquests quarts de final. És el partit i a més el rival no pot causar més respecte amb dades a la mà.

Els quadribarrats, tot i fer una fase regular amb molts alts i baixos, finalment ha aconseguit el primer objectiu que es marquen cada any: disputar el play off.