Els homes de José Solivelles acaben aquest diumenge la competició al camp de la Fundació Esportiva Grama. 

L’Esport Club Granollers posarà punt i final a la competició de lliga aquest diumenge davant de la Fundació Esportiva Grama. Un partit sense més trascendència doncs els de Santa Coloma són equip de Primera Catalana i els homes de José Solivelles només tenen a l’abast la novena plaça. 

Un fi de temporada que firmaran a domicili on han aconseguit els seus millors números i un escenari on es pot decidir el màxim golejador de l’equip, un mèrit molt ajustat aquesta temporada. Oriol Molins encapçala aquesta llista amb nou gols i el segueix amb un menys el davanter Xavi Civil. Ambdós tenen demà l’oportunitat de decidir aquesta llista. 

Per la seva banda, el conjunt de Santa Coloma disputarà el seu últim partit davant de la seva afició a Tercera Divisió GV, categoria que estrenaven aquest mateix any. No ha estat la temporada desitjada en el seu retorn a Tercera. Avantpenúltims, només han guanyat 7 partits en tota la competició, això sí de les set victòries sis han estat a feu pròpi amb l’escalf de la seva afició.