El homes de José Solivelles reben al C.E Hospitalet en una altre lluita per a la salvació. Com a local, l’Esport Club Granollers ha aconseguit més de la meitat dels punts actuals.

L’Esport Club Granollers té el llindar de la salvació a tres punts. Amb la derrota entre setmana de l’U.E Figueres, aquest cap de setmana té l’oportunitat de sortir de la zona vermella. El rival al qual s’enfrontarà però no és gens propici, el C.E Hospitalet. El conjunt dirigit per Cristian Garcia, actualment és sisè amb 37 punts, empatat a punts amb el Peralada cinquè, i per tant en la lluita per una plaça de play off.

L’Hospitalet porta dues jornades consecutives sumant, l’última una victòria davant la Guineueta. De les set derrotes que acumulen aquest curs, quatre han estat a domicili, però també a domicili han guanyat equips solvents i en dinàmica ascendent com el líder (Olot) o el Vilafranca. Aquest diumenge, els homes de Cristian Garcia buscaran mantenir-se en la pugna per les posicions nobles i, el que és més complicat: regularitat de resultats.

A l’altre banda i amb una dinàmica totalment diferent es troba l’Esport Club Granollers. En zona de descens, buscarà una victòria per intentar sortir-ne, ja que la zona de salvació la té a tres punts. Posició que ara mateix ocupa el Figueres que diumenge juga contra el Manresa a domicili. L’Esport Club Granollers ve de perdre per la mínima al camp del Peralada i ho va fer caient als últims minuts de partit. De les cinc victòries d’aquest curs, quatre han estat al Municipal del C/Girona. Dels 15 punts que té actualment el conjunt granollerí 13 s’han aconseguit a feu propi. Tot i així la mala sort no deixa d’acompanyar als homes de José Solivelles que arrosseguen fins a cinc baixes per mesurar-se a l’Hospitalet.

Imatge: C.E Hospitalet