L’Esport Club remet un comunicat a tota la seva massa social i famílies sobre les  ordres rebudes per part de les autoritats competents  al voltant del Covid-19.

Comunicat Oficial

L’Esport Club Granollers ha informat al seu entorn social, famílies així com a tots els treballadors i jugadors del club, les instruccions rebudes per part de la Federació Catalana de Futbol i la Federació Espanyola amb relació al virus conegut popularment com a Coronavirus.

Després de l’ordre de jugar a portar tancada, avui s’ha pres la decisió de suspendre les competicions durant dues setmanes, així com tota l’activitat.

Les ordres, provinents de les altes instàncies de l’Esport, obliga a suspendre doncs tots els entrenaments de futbol base i del primer equip de l’Esport Club Granollers durant mínim dues setmanes. A més, tampoc es disputaran partits ni a Tercera Divisió, ni a categories immediatament inferiors. En conseqüència, l’estadi romandrà tancat.

Des del club s’està totalment pendent de l’evolució de la situació, així com de les indicacions donades per les autoritats sanitàries i organismes competents.

Esperem d’aquí poc tornar a gaudir d’aquest esport!