Els homes de José Solivelles visiten l’estadi inexpugnable per excel·lència. Els granollerins porten cinc anys sense sumar cap punt a feu quadribarrat.

En el món del futbol tot és possible però quan es tracta de visitar el Narcís Sala per part de l’Esport Club Granollers, no es pot evitar mirar estadístiques. Aquestes però estan per trencar-les. Els homes de José Solivelles visiten aquest diumenge (12:00h) el feu quadribarrat en un altre partit clau per les aspiracions de salvació. Deu partits deu finals. Aquesta mateixa frase, utilitzen els quadribarrats però amb un objectiu diferent: ocupar places de play off d’ascens.

L’Esport Club Granollers visita el Narcís Sala després d’empatar a feu propi davant de l’Hospitalet. A domicili però no surten els números. El conjunt de José Solivelles és el pitjor visitant de la categoria. Només una victòria lluny del Municipal del C/Girona (Guineueta). L’últim partit on el conjunt de José Solivelles se li compta un gol lluny de Granollers va ser a Olot, i diem comptar perquè el gol va ser en pròpia porteria. Als mals números a domicili, es suma el fet que el Narcís Sala és l’estadi on més cops ha perdut l’Esport Club en la seva aventura a Tercera Divisió, ara Tercera RFEF. L’últim cop que va sumar al Narcís Sala va ser la temporada 2015/2016 on va empatar (2-2). Per aquells temps qui entrenava a l’equip era Albert Camara. Aquest diumenge, l’actual entrenador Jose Solivelles no podrà dirigir a l’equip des de la banqueta. El tècnic complirà el primer dels dos partits de sanció, després de veure la vermella directa la passada jornada, per protestar al col·legiat.

Pel que fa els quadribarrats ara mateix són setens a la classificació a quatre punts de la primera plaça de play off (cinquena) que ara mateix ocupa l’Hospitalet. El conjunt dirigit per “Pirri” porta dues jornades consecutives sumant. L’última d’elles un empat al camp de la Guineueta. De les 9 derrotes d’aquest curs, només tres han estat a feu propi (Olot, Vilafranca i Girona B). 6 victòries i dos empats completen el balanç dels quadribarrats a feu propi.

Imatge: U.E Sant Andreu