Els homes de José Solivelles visitaran aquest dissabte al Vilafranca, un feu difícil d’expugnar.  

 L’Esport Club Granollers acabarà aquest dissabte a les 17:00h la primera volta d’aquesta fase d’ascens al Municipal de Vilafranca. Amb una primera plaça decidida a favor de l’Europa, la segona plaça està molt oberta, doncs hi ha un triple empat entre Terrassa, Cerdanyola i Vilafranca amb 41 punts. Només un punt per sota i penúltim, el Girona B amb 40 punts.

L’Esport Club Granollers potser clarament el botxí del grup i arruïnar la festa a més d’un. Amb l’objectiu aconseguit, sense pressió i sabedor que és impossible ocupar les dues primeres places, l’objectiu ara és guanyar els partits que resten. Amb aquesta mentalitat, els homes de José Solivelles enfronten el partit davant d’un Vilafranca, que tampoc coneix la victòria en el que portem de segona fase. Una primera derrota contundent davant el Girona B i un empat davant del Cerdanyola és el balanç dels homes d’Iván Moreno. Els de Vilafranca, li van arrabassar la segona plaça al Terrassa, després de fer una fase de lliga regular pràcticament impecable.

El conjunt dirigit per Iván Moreno només va perdre dos partits. El primer a la segona jornada al Nou Sardenya i l’últim de la primera volta davant el San Cristóbal. Durant la segona volta no va perdre cap partit. El balanç global és de onze victòries, dues derrotes i set empats. A més, va acabar sent el segon equip més golejador amb 33 dianes, només dos per sota del líder, i el tercer menys golejat amb 16 gols encaixats. Com a locals, en lliga regular van conèixer la derrota a feu propi. El primer equip en guanyar a Vilafranca ha estat el Girona B en el primer partit d’aquesta primera fase d’ascens.

Pel que fa l’Esport Club arriba aquest enfrontament amb baixes sensibles. La primera la del míster, que haurà de veure el partit des de la grada, ja que complirà el primer partit de sanció després de ser expulsat en l’anterior jornada. La totalitat de la sanció finalment s’ha quedat en dos partits. Les demés baixes es poden comptar en la defensa granollerina.  Arnau Campeny es segueix recuperant d’una distensió i és baixa. També ho és Eloi Zamorano, lesionat en l’últim partit davant el Terrassa. Finalment tampoc hi serà Guillem Pujol que es segueix recuperant d’una lesió muscular. Es preveu que tan Arnau Campeny com el lateral Guillem Pujol estiguin disponibles en els propers dies.

Una victòria no serviria per escalar posicions, però si per reforçar anímicament a l’equip i agafar forces per la segona volta. Com bé deia el director general del club Carlos Arean a VOTV: competir i gaudir.

 

Imatge: Roger Serrat