L’Esport Club no es va  sentir còmode en cap moment del joc i va acabar sucumbint davant l’intens U.E VALLS.  

Des del xiulet inicial a Valls, l’Esport Club no es va sentir còmode. El conjunt local molt intens i superior físicament en moltes facetes del match va desplegar el seu joc a plaer per aconseguir la primera victòria davant la seva afició.

Durant els primers compassos ja es podia intuir el que seria el partit. L’U.E Valls empès per un Vega i Folch espectaculars posaven a prova la defensa granollerina  L’U.E Valls ho intentava però es topava constantment amb un Pep Mateu estel·lar i Pol Montpart intentant evitar qualsevol centre enverinat. Precisament en una d’aquestes centrades, l’U.E Valls va reclamar penal per mans de Pol Montpart que ni àrbitre ni assistent van xiular.

L’Esport Club només va gaudir d’una ocasió clara durant la primera part, un xut des del vèrtex de l’àrea de Pol Vallès que va rebutjar José i que Omar no va poder rematar en segona instància. Els primers 45’ minuts van ser de domini local on l’únic que va faltar va ser l’encert de cara a porteria.

A la represa, Vilajoana va moure banquetes fent entrar primerament a dos extrems com són Gerard Torres i Roc Bancells. En aquest moment, es on l’Esport Club va gaudir de més ocasions per avançar-se al marcador. Roc enviava un centre enverinat al cor de l’àrea que Master Omar va rematar al ninot. El mateix Roc dos minuts després posaria a prova a José que amb la punta dels dits desviaria el xut de l’extrem. Minuts més tard, Gerard Torres marxava de la defensa del Valls posant un centre mil·limetrat a la frontal de l’àrea que Joel Brey i Omar van rematar junts molestant-se. No era el dia pel conjunt vallesà.

El Valls també posava a prova a Marcos amb un xut de Coch des de la frontal que Marcos va enviar a córner. Al 69, el premi pel conjunt local. L’ esfèric quedava mort a la frontal de l’àrea i Soldevila amb un xut potent perforava la porteria de Marcos.

Els minuts restants l’.UE Valls va sotmetre a l’Esport Club Granollers que pràcticament no es va acostar a porteria contraria.

Una derrota que col·loca a l’Esport Club Granollers en setena posició empatat a punts amb Rubí, Valls i Sabadell B. Els únics equips que de moment porten ple de victòries son el Lloret, L’Europa B i l’U.E Vic. La propera jornada, l’Esport Club rebrà a la Guineueta que ve de perdre per 0-2 davant de l’Europa B.

 

Fitxa tècnica:

U.E Valls: José, Óscar, Miro, Marc Guasch, Vega (Albert Plana 66’), Ricard Nogueira (Prades 66’), Marc Soldevila (Sergi Gómez 77’), Pol Fernandez, Sergi Palau (Batista 55’), Joel Coch, Sergi Folch (Marc Rodríguez 82’).

Esport Club Granollers: Marcos, Joel Luna, Pep Mateu, Pol Montpart, Martí Alba (Sete 70’), Isaac Serna (Ferran Fontdegloria 77’), Joel Brey, Roger García (Marc Pascual 61’), Seidou (Roc Bancells 46’), Master Omar i Pol Vallès (Gerard Torres 46’)

Gols: Marc Soldevila (69’)

Àrbitres: Juan Miguel Tebar, Francisco Jose Rivera, Raúl Garcia (Delegació Barcelona).