Els homes de José Solivelles visiten diumenge l’Olímpic després de la jornada de descans on van mantenir la vuitena plaça. 

L’Esport Club Granollers visita un camp històric on es respira futbol, com és l’Olímpic de Terrassa. El conjunt egarenc no està tenint la temporada desitjada. Tot i començar espectacularment bé la segona volta se li està fent eterna al conjunt de Cristian Garcia. Una posició per sota que l’Esport Club Granollers i amb els Play Off com a impossibles, el Terrassa intentarà lluitar per l’única plaça que encara té a l’abast, la sisena. El Terrassa FC ve de perdre contra el líder l’U.E Llagostera en la que va ser  la seva última derrota. El conjunt egarenc porta 11 derrotes a aquesta temporada, sis a l’Olímpic com a locals. 

Els homes de José Solivelles, un punt per sobre del Terrassa FC i ocupant la vuitena plaça, venen de la jornada de descans. Una jornada que no va afectar a nivell de taula classificatòria. Amb la cinquena plaça perduda, l’Esport Club Granollers té el mateix objectiu que els de Terrassa, guanyar la sisena plaça que actualment ocupa l’Europa. L’Esport Club Granollers ve de perdre a domicili contra el Reus B Cambrils. Tot i i així, els números a domicili d’aquesta temporada parlen per si sols, només cinc derrotes en tota la competició, lluny del Municipal.