L’Esport Club Granollers visita aquest diumenge el Reus B Cambrils que es troba quatre punts per sota del conjunt de José Solivelles. 

L’Esport Club Granollers disputa aquest diumenge l’últim partit a domicili abans del descans. Després d’empatar la pasada jornada a casa davant el Santboià i donar per perduda la quarta plaça, l’objectiu del conjunt dirigit per José Solivelles és mantenir aquesta sisena plaça o fins i tot donar caça a la cinquena, que actualment l’ocupa l’ U.E Sant Andreu. 

Jugar a domicili, són tres paraules que sonen a cants angelicals pel conjunt granollerí doncs és el millor visitant de la categoria. Lluny del Municipal del C/ Girona només han perdut quatre partits en tot el que es porta disputat d’aquesta Tercera Divisió. A més, tot i no guanyar diumenge passat, l’Esport Club Granollers porta 7 jornades consecutives sumant. 

Tenint en compte la situació del club local, el Reus B Cambrils está realizant una temporada  més que notable. Els reusencs són vuitens amb 52 punts, només a quatre dels granollerins que en tenen 56. Si bé és cert que venen de perdre a domicili davant el líder, l’U.E Llagostera, a feu propi han aconseguit 7 victòries, just la meitat de les 14 que acumulen aquesta temporada. Per altre banda, al seu estadi només han caigut derrotats quatre cops. 

Un partit en que està en joc aquest top 10 de Tercera Divisió GV, o el que és el mateix, la segona lliga d’aquesta competició.