L’Esport Club Granollers disputarà aquest diumenge el penúltim partit de lliga al Municipal del C/Girona davant l’U.E Llagostera.

Aquest diumenge a les 12:00h els homes de José Solivelles rebran  l’actual líder l’U.E Llagostera. Els dos equips, encaren aquest partit amb aspiracions diferents. L’Esport Club Granollers, amb la permanència certificada des de fa jornades només s’hi jugarà l’orgull, doncs una victòria o inclòs sumar un punt davant del líder posaria la cirereta a una temporada més que notable del conjunt dirigit per Solivelles. L’Esport Club Granollers ve d’empatar a l’Olímpic de Terrassa després de disputar tota la segona part amb un home menys.

Situació totalment diferent per l’U.E Llagostera que té a l’A.E Prat trepitjant-li els talons, només a dos punts i a l’Hospitalet a tres. El conjunt dirigit per Oriol Alsina s’hi juga mantenir aquesta primera plaça que significa haver de superar només una eliminatòria per l’ascens a Segona Divisió B.  El conjunt de la província de Girona porta nou jornades consecutives sumant i només ha perdut set partits en tota la temporada, quatre d’ells a domicili. La passada jornada va empatar davant de l’U.E Castelldefels en un partit on es van poder veure els millors gols de la jornada.

L’Esport Club Granollers intentarà treure’s l’espina clavada del partit d’anada a Llagostera on va caure golejat. El C/Girona però és la gran assignatura pendent d’aquesta temporada. Els homes de José Solivelles no perden a casa des del 3 de febrer davant del Santfeliuenc FC però tampoc hi guanyen. De fet l’última victòria del conjunt de José Solivelles a feu propi data del 3 de març, on va guanyar a l’U.A Horta. En tota la segona volta, l’Esport Club ha perdut un partit a casa, n’ha empatat sis i només n’ha guanyat un.

S’ha de recordar però que l’Esport Club Granollers és especialista en jugar amb equips de la zona alta. L’ A.E Prat no ha guanyat aquesta temporada al conjunt de Solivelles com tampoc ho ha fet l’U.A Horta. L’U.E Llagostera és l’únic equip que pot presumir d’haver marcat més de tres gols a l’Esport Club Granollers.