Els homes de José Solivelles reben aquest diumenge a les 12:00h al penúltim classificat i primer equip en guanyar-los a domicili.  

L’Esport Club Granollers jugarà aquest diumenge a les 12:00h al Municipal del C/Girona davant el Santboià. Penúltim classificat amb 25 punts, l’equip de San Boi del Llobregat només ha aconseguit 7 victòries en el que portem de curs. Una d’elles precisament a feu propi i contra l’Esport Club Granollers. Una derrota que va significar la primera a domicili de la temporada. De les set victòries del curs, només una ha estat a domicili (Terrassa FC).  El Santboià ve de perdre a feu propi davant del segon classificat, l’U.E Llagostera. 

Dels equips en zona de descens que han visitat el Municipal, l’Esport Club Granollers només ha guanyat a la Fundació Esportiva Grama. Tot i així, els homes de José Solivelles fa que no perden a casa des del 3 de febrer, porten sis jornades consecutives sumant i venen de guanyar còmodament al C.P San Cristobal. Mantenir-se fins al final en la lluita per la quarta plaça passa per sumar més punts a casa on només han guanyat cinc partits. El balanç al Municipal es de cinc partits guanyats, set empats i cinc derrotes.