Els homes de José Solivelles visiten aquest diumenge a les 12:00h al CP. San Cristóbal 

L’Esport Club Granollers arriba com a millor visitant de la categoria al Municipal de Can n’Anglada on l’equip egarenc ha guanyat 8 partits de les 12 victòries que acumula en el que portem de competició. L’equip de Terrassa és tretzè amb 42 punts i porta dues jornades consectuves perdent, l’última derrota a domicili davant l’U.E Llagostera i la penúltima a casa on a l’últim minut se li va escapar l’empat en el derbi de la ciutat davant el Terrassa FC. 

L’Esport Club Granollers enfronta aquest partit havent perdut solament 4 partits lluny del Municipal del C/Girona. Després de superar la setmana dels 9 punts sense conèixer la derrota, el conjunt de José Solivelles vol continuar sumant per no perdre de vista la part noble de la taula classificatòria. El conjunt del Vallès Oriental porta sumant cinc jornades consecutives, doncs l’última derrota del conjunt de José Solivelles va ser el 24 de febrer al Narcís Sala. 

Tots els conjunts encaren ja la recta final de temporada. Queden 21 punts en joc i molt per decidir. Sobretot aquesta quarta plaça que tot hi estar a 7 punts el vestuari vol seguir somiant amb la possibilitat d’atrapar-la.