A falta d’acabar de completar el primer equip amb algunes incorporacions, l’Esport Club Granollers ja té definida la pretemporada.

Els homes de José Solivelles tornaran a exercitar-se el dilluns 22 de juliol al Municipal del C/Girona. Amb la primera eliminatòria de Copa Catalunya definida, l’Esport Club Granollers s’enfrontarà a equips de Primera Catalana, Tercera Divisió i Segona Divisió B i participarà al Torneig dels Històrics.

Copa Catalunya

La passada temporada, José Solivelles va fer història al club, classificant a l’equip per primera vegada pels quarts de final de la Copa Catalunya i a més mantenint-se invicte. L’Esport Club Granollers va caure per penals davant del Vilafranca, després d’haver eliminat al Badalona i a l’U.E Llagostera. Aquesta temporada i també amb José Solivelles a la banqueta,  el Granollers s’enfrontarà el pròxim 4 d’agost a domicili a l’U.E Vilassar de Mar.  Si passés aquesta primera eliminatòria, el rival seria el vencedor del partit entre Martinenc i R.C.D Espanyol B.

Torneig dels Històrics

L’Esport Club Granollers ha confirmat la seva participació al torneig dels històrics que es disputarà del 29 de juliol al 4 d’agost al Municipal del Guinardó (Barcelona). El pròxim dimarts 9 de juliol el conjunt de José Solivelles sabrà el primer rival d’aquest torneig que és ja un clàssic del futbol català.

Partits de pretemporada

A banda de la competició de Copa Catalunya, els homes de José Solivelles s’enfrontaran a diferents equips de Primera Catalana, Tercera Divisió i Segona B just abans de començar la competició regular de lliga. L’Europa o el Cornellà es troben entre els rivals d’aquests partits amistosos.

Calendari

Esport Club Granollers – Europa (7 d’agost, Municipal del C/Girona a les 20:00h).

Júnior – Esport Club Granollers (14 d’agost horari per determinar)

Esport Club Granollers – Fundació Esportiva Grama (21 d’agost, Municipal del C/ Girona horari per determinar)

Júpiter – Esport Club Granollers ( 25 d’agost horari per determinar).

Depenen del recorregut a Copa Catalunya  els amistosos podrien variar.