Sense cap mena de dubte el partit de la jornada es juga aquest diumenge al Municipal del C/Girona a les 12:00h. El conjunt de José Solivelles rebrà a la Pobla de Mafumet i posarà a prova la seva condició d’invicte com a local, ja que l’Esport Club Granollers no ha perdut encara a feu propi.

En una lliga on hi ha una lluita aferrissada per les posicions de Play Off, una victòria implica seguir ocupant la zona noble però una derrota significa sortir-ne. Ara mateix, es produeix un triple empat entre Esport Club (3r), Terrassa (4rt) i Vilafranca (5è), els tres amb 24 punts. Un per sota i ocupant la sisena plaça, l’Europa i amb 22 punts i 21 l’U.E Sant Andreu i l’Horta respectivament. Tots aquests rivals, podrien avançar a l’Esport Club si el conjunt de José Solivelles perdés davant la Pobla i ells guanyessin els seus respectius partits. Per tant, no només s’haurà d’estar pendent del que passi al Municipal sinó també del que passi en altres camps.

Tots els rivals directes juguen a les 12:00h exceptuant Terrassa i Vilafranca, que ho faran a la tarda. De perdre i de guanyar tots els rivals, l’Esport Club podria baixar fins a la vuitena plaça.

Com arriba l’Esport Club?

L’Esport Club Granollers arriba tercer en la taula classificatòria amb 24 punts només tres per sota del seu rival, la Pobla de Mafumet. La jornada passada, el conjunt de José Solivelles va sumar tres punts directament fruit del seu enfrontament amb el Reus, i els seus rivals més directes en la pugna per les posicions de Play Off no van fer els deures. Aquest fet, va provocar que l’Esport Club, que ja estava ben posicionat, escalés fins la tercera plaça.

El conjunt de José Solivelles ha aconseguit 12 punts a feu propi, amb un balanç de tres empats i tres victòries. Un Municipal que encara no ha vist a l’Esport Club perdre com a local. Amb 24 punts dels 39 possibles l’Esport Club Granollers lluitarà aquest diumenge per assaltar la segona plaça, un fet que només pot aconseguir si aconsegueix els 3 punts. De fet, el conjunt de José Solivelles és el segon equip que millors números està firmant com a local, només per sota de l’Hospitalet que ha sumat un punt més a feu propi.

Aquest diumenge però, José Solivelles no podrà dirigir a l’equip des de la banqueta. El tècnic complirà sanció per les seves declaracions davant dels mitjans, corresponents a la jornada 3 (ECG – Europa).

Com arriba la Pobla de Mafumet?

La Pobla de Mafumet va perdre la seva condició de líder després de perdre davant l’Europa i empatar la passada jornada a feu propi davant del Terrassa. Amb 27 punts, ara mateix el conjunt dirigit per Albert Company és el segon classificat. La realitat és que els tarragonins porten un mes, o el que és el mateix quatre jornades consecutives sense guanyar. La primera derrota va arribar al Narcís Sala per la mínima, després a feu propi va empatar contra Banyoles i Terrassa. La segona derrota del curs i probablement la més dura en termes de marcador va ser al Nou Sardenya on van caure per 3-0. Un fet que probablement el fa més perillós i més tenint Albert Company a la banqueta. Tothom recordarà com jugava el Reus B amb Company al banc, una autèntica delícia pels amants del futbol.

Gol

El conjunt de Tarragona és l’equip menys golejat de la categoria, només ha encaixat 9 gols, un rànquing on també apareix l’Esport Club Granollers, que és el quart menys golejat amb 12 gols encaixats. El conjunt de José Solivelles també apareix en l’altre rànquing en termes de gols, sent el tercer equip més golejador.