El I Campus de PRETEMPORADA GRANMET es durà a terme durant les dues últimes setmanes d’agost (setmana del 22 d’agost i 29 d’agost) a les instal·lacions del Mpal del Carrer Girona.
La Pretemporada és el període que comprèn les primeres sessions d’entrenament fins a l’inici de la competició, és per això que des de Granmet hem generat aquesta 1ª edició, amb l’objectiu de fomentar i promoure l’activitat física esportiva a través del futbol.
L’estructura esportiva de cada jornada de campus serà la següent:

• 2 sessions de 90 i 75 minuts específiques de futbol.
• 2 sessions de 30 minuts de treball complementari.

En aquestes sessions en funció de l’edat dels jugadors/es duran a terme diferents continguts:
– Habilitats motrius bàsiques
– Treballs d’habilitat
– Treballs de prevenció de lesions (amplitud de moviment, propiocepció…)
– Treballs de tonificació muscular
– Treballs d’agilitat

Oferim de forma gratuïta per a tots els jugadors/es servei d’acollida a partir de les 8:00h del matí. La jornada esportiva inicia a les 9:00h amb una sessió de 30 minuts de treball complementari i una sessió específica de futbol de 90 minuts, a continuació oferim esmorzar a
tots els jugadors/es (entrepà, aigua i peça de fruita). Per acabar tornem a fer una sessió de 30
minuts de treball complementari i una segona sessió específica de futbol de 75 minuts. La recollida es durà a terme entre les 13:15h i les 13:30h per la porta del carrer Girona.

Per a saber preus, formulari d’inscripcció, horaris detallats podeu fer clic al següent enllaç: CAMPUS PRETEMPORADA GRANMET 2022

 

Podeu realitzar el campus sencer o bé només una setmana. No tinguis dubte, si et vols preparar per la competició o simplement vols seguir gaudint del futbol abans d’acabar les vacances, el campus GraNmet és el teu campus!