Més que un partit

Els homes de José Solivelles reben aquest diumenge a l.’U.E Figueres en un duel directe per la salvació.

L’Esport Club Granollers  afronta aquest diumenge el que és un partit vital i igual com el dia de l’U.E Castelldefels, la victòria és l’únic objectiu. Des de que José Solivelles ocupa la banqueta de l’Esport Club Granollers aquesta temporada, els granollerins no han perdut al Municipal del C/Girona. L’Esport Club ve de perdre per la mínima davant d’un rival de la zona alta com és el Vilafranca. De guanyar, els homes de José Solivelles empatarien amb el conjunt de l’Alt Empordà.

 

Precedents:

El balanç de victòries davant del Figueres a Granollers és positiu pels interessos locals. Dues derrotes, un empat i quatre victòries és el balanç dels dues entre Esport Club Granollers i U.E Figueres al C/Girona.

L’U.E Figueres ve de perdre davant la Guineueta en un partit on els barcelonins van remuntar en qüestió de minuts, tallant així una ratxa positiva dels de l’Alt Empordà de cinc jornades consecutives sumant. De les tres victòries que acumula el Figueres en aquest curs, totes han estat com a visitant. De fet, com a visitants només han perdut dos partits. El primer el de la primera jornada davant Sants (1-0) i el segon el partit davant l’Olot (4-3).