Mitjançant aquest acord la clínica dental Costa Codina de Granollers es converteix en patrocinador del futbol 11 del club

L’Esport Club Granollers  segueix establint acords de patrocini i col·laboradors amb diferents entitats i empreses de la ciutat. En aquest cas, la Clínica dental Costa Codina, ubicada a la plaça de la Porxada, és l’última empresa en sumar-se al projecte de l’entitat granollerina.

Mitjançant aquest acord, Costa Codina es converteix en la clínica dental oficial de l’Esport Club Granollers. Tots els jugadors del club , un total de 457, amb el seu carnet de família de l’Esport Club podran gaudir de tots els tractaments dentals que la clínica ofereix amb un 10% de descompte. Tanmateix, aquest descompte també es farà efectiu en els serveis de logopèdia.

Per altra banda, Costa Codina patrocinarà totes les samarretes del futbol 11 de l’Esport Club Granollers, amb excepció del Juvenil A. Un total de 220 elàstiques lluiran el nom de la clínica dental de Granollers.

L’essència del conveni es troba en seguir establint sinergies a través d’acords entre club i empreses ubicades a la ciutat, a la vegada de poder proporcionar a la massa social del club diferents avantatges pel sol fet de formar part de l’entitat.