Els homes de José Solivelles reben avui al Manresa amb l’objectiu d’intentar sortir de les posicions de descens directe.

A l’Esport Club li queden tres finals, la primera aquesta tarda a les 20:00h a feu propi davant del Manresa. El conjunt dirigit per Ferran Costa és segon en la taula classificatòria empatat a punts amb l’Olot que juga demà divendres davant de l’U.E Sants. El Manresa, que encara no coneix la derrota a domicili en tot el que portem de competició, buscarà assaltar la primera plaça que implica ascendir directament. Els números del conjunt de la capital del Bages són estratosfèrics, doncs en tot el que portem de competició només han perdut dos partits. Porten vuit jornades consecutives sumant i venen d’empatar a casa davant la Guineueta.

Per aquest partit Ferran Costa no podrà comptar amb l’ex jugador de l’Esport Club Pau Darbra (lesionat) i amb Pelegrín que complirà cicle.

L’Esport Club Granollers per la seva banda, s’agafa a la vida després de la seva victòria a Figueres. Els homes de José Solivelles porten dues jornades consecutives sumant i no perden a feu propi des de la primera volta. Més concretament des del 19 de desembre de 2021 davant del Girona B, l’únic equip de l’actual zona alta que ha aconseguit guanyar al C/Girona. Per l’Esport Club torna a ser un partit a vida o mort, doncs de sumar tres punts avançaria momentàniament a l’U.E Sants, ara mateix igualats a punts. El que és el mateix, de guanyar es sortiria del descens directe a l’espera de saber el resultat del partit de demà entre el Sants i l’actual líder l’Olot.

Per aquest partit José Solivelles té disponibles a tots els seus jugadors exceptuant a Jandro, lesionat.