S’està acabant la temporada i arriba l’època més desitjada per a tots: l’estiu! Des de Granollers metodologia us volem presentar una oportunitat per gaudir del futbol a la nostre ciutat. Es tracta de la primera edició del Campus d’estiu GRANMET.

Un projecte que ha nascut des de l’il·lusió de poder compartir amb tots vosaltres tot allò que hem pogut aprendre al llarg d’anys d’experiència. La passió pel futbol i tenir ganes de divertir-se són els dos únics requisits per a poder formar part d’aquest campus d’estiu.

Una experiència dissenyada per tots els nens i nenes nascuts/es entre 2005 i 2014 amb ganes de millorar i desenvolupar noves habilitats, al mateix temps que gaudeixen d’aquest esport tan maravellós, com és el futbol. Amb un rigorós pla de treball, els nens/es fomentarem valors com l’amistat i el joc nèt mentres els nens/es desenvolupen i perfeccionen la seva tàctica i tècnica.

Preguntes freqüents:

On es durà a terme el campus? Camp de Futbol del Carrer Girona nº 52

Quan? El campus començarà el dia 25 de juny i finalitzarà el 26 de juliol.

Horari? De 9:00h a 14:00h.

Hi haurà servei de menjador? Sí, hi haurà servei de menjador. Totes les famílies que ho desitgin podran utilitzar el servei de menjador i allargar l’estada fins les 15:30h.

Hi haurà servei d’acollida? Sí, totes les famílies que ho desitgin podran fer servir el servei d’acollida de 8:00h a 9:00h. A partir de la quarta i cinquena setmana de campus, el servei d’acollida serà gratuït durant tot el campus.

Vols més informació?

INSCRIPCIÓ

Les inscripcions al campus es podran dur a terme a partir del 7 de maig de 2019 i es podran realitzar fins al dia 10 de juny.L

OPCIÓ A – PRESENCIALMENT

En les nostres oficines del Carrer Girona núm.52, de dilluns a divendres des de les 16h a les 20h. A continuació us deixem el formulari d’inscripció i els passos a seguir:

1. Portar el formulari omplert. Descarregar el formulari

2. Efectuar el pagament corresponent

3. Aportar fotocòpia del DNI + Cat Salut del nen/a

OPCIÓ B – ONLINE

Segueix les seguents instruccions per inscriure al nen/a al campus:

1- Descarrega el formulari: Descarga formulari d’inscripció

2- Obre’l amb la aplicació Adobe Acrobat Reader o Adobe Acrobat Pro.

3- Pots omplir el formulari al mateix programa o be imprimir-ho i omplir-ho a mà.

4- Enviar a esportclubgranollers1913@gmail.com

· El formulari omplert en pdf o escanejat.

· El comprovant de la teva entitat amb l’import del pla de campus seleccionat al formulari.

· Una fotocopia del DNI + CAT Salut del nen/a.

Us esperem al Municipal del C/Girona amb moltes ganes d’aprendre i gaudir del futbol!