Els homes de José Solivelles visiten Vilatenim en un partit on només val la victòria.

 

Guanyar sí o sí. Aquesta és la consigna aquest diumenge a Vilatenim en un duel d’urgències. U.E Figueres i Esport Club Granollers, ambdós en descens directe buscaran una victòria per o bé posar distància o en el cas del Granollers avançar-se a la taula classificatòria. L’Esport Club Granollers té pràcticament l’obligació de guanyar el que li queda i esperar òbviament que l’U.E Sants perdi. El conjunt de Tito Lossio, ara a tres punts, segueix sent l’equip que marca la salvació. Aquest cap de setmana els barcelonins visiten el Xevi Ramon per jugar davant de l’U.E Vilassar de Mar.

No endur-se els tres punts de Vilatenim, implica tenir-ho molt complicat per salvar-se i pràcticament posar peu i mig a primera catalana. Tres equips per una plaça (ECG, Figueres i U.E Sants). Amb tot, aquest cap de setmana és clau pels objectius dels tres equips.

 

El Figueres va tallar una ratxa de quatre jornades consecutives sumants i dues victòries consecutives la passada jornada, on va perdre al camp de la Guineueta. De les set victòries d’aquest curs del conjunt de l’Alt Empordà dues han estat com a local. El balanç és de dues victòries, sis empats i sis derrotes com a locals. A domicili, l’Esport Club no té ni molt menys un gran rèdit, només ha aconseguit dues victòries lluny del Municipal del C/Girona, nou derrotes i tres empats tanquen el balanç a domicili dels granollerins.

Per aquest partit, José Solivelles recupera a Víctor Díaz que la passada jornada va complir cicle.