El homes de José Solivelles reben demà a les 12:00h al conjunt de Sants en un duel clau per a la salvació.

L’Esport Club afronta demà una autèntica final per aconseguir l’objectiu: mantenir-se a la categoria. El conjunt dirigit per José Solivelles donarà la benvinguda a l’U.E Sants, justament l’equip que marca la permanència. El conjunt barceloní, 7 punts per sobre, arriba en bona dinàmica. Tres jornades consecutives sumant amb un empat davant de la Grama i victòries davant d’Ascó i Guineueta. A domicili els homes de Tito Lossio acumulen 7 derrotes, 3 victòries i dos empats. Amb la jornada de descans encara pendent, el conjunt de Sants arriba a Granollers amb exactament el mateix objectiu que el seu rival: mantenir la categoria i posar distància a la taula classificatòria. En el cas de l’Esport Club escurçar-la.

Els homes de José Solivelles, que en la seva visita a Sants van caure per un 3-0, confiaran novament en el fortí per intentar endur-se els tres punts. Després de sumar contra Hospitalet i Sant Andreu, és moment de fer-ho de tres en tres davant d’un rival directe i es que com a locals l’Esport Club ha aconseguit més de la meitat dels punts que té. Dels 20 punts que té actualment, 14 han estat aconseguits al C/Girona. Un municipal del C/Girona que demà podran gaudir tots els granollerins i granollerines. El club ha posat l’entrada gratuïta a tots aquells que siguin naturals de la ciutat.

Per aquest partit, no hi podrà ser Juli Serrano que complirà sanció després de veure la vermella al Narcís Sala. Tampoc dirigirà l’equip des de la banqueta el mateix José Solivelles, que complirà el segon partit de sanció després de ser expulsat en l’enfrontament contra l’Hospitalet.