Els homes de José Solivelles s’enfronten aquest diumenge a les 19:00 a l’U.E Sants.

L’Esport Club Granollers enfronta aquest diumenge un duel molt important al camp de l’Energia. Després de guanyar a l’U.E Sant Andreu i sumar els 3 primers punts com a local, el conjunt de José Solivelles ho vol fer a domicili. Davant un rival directe per deixar més enrrere les posicions de descens, l’U.E Sants.

Un punt separa els dos conjunts a la taula classificatòria, per tant, guanyar al camp de l’Energia també significa escalar mínim una posició.

La prèvia

L’inici de competició pels santencs va ser dolent, igual que pel Granollers. Una primera victòria inicial, es sumen cinc derrotes consecutives, un empat i una última victòria al camp de la Guineueta. Els homes de Tito Lossio per tant, porten dues jornades consecutives sumant.

Pel que fa l’Esport Club ha viscut dies moguts. Amb l’arribada de José Solivelles van arribar fins a sis fitxatges i s’han donat sis baixes. Les noves incorporacions com Víctor Díaz, Montoro o Jordan ja van debutar davant l’U.E Sant Andreu amb victòria. Castellanos ho podria fer aquest diumenge, igual com Oumar Bah, l’última incorporació.

Amb tot, l’Esport Club només pensa en sumar de tres en tres per sortir de zones perilloses, exactament el mateix objectiu que el conjunt santenc. El camp de l’Energia no és un escenari fàcil però val a dir que José Solivelles mai hi ha perdut dirigint l’Esport Club. Dos empats i una victòria és el balanç dels granollerins al camp de l’Energia des de que José Solivelles dirigeix l’Esport Club.

 

Imatge: Núria Albalate / U.E Sant Andreu