Els homes de José Solivelles tanquen la segona fase de la competició aquest diumenge al Municipal del C/Girona davant el Vilafranca.

L’Esport Club posarà punt i final a la segona fase de la competició aquest diumenge rebent al Vilafranca. El conjunt de l’Alt Penedès afronta aquest duel de manera molt diferent als vallesans. L’equip dirigit per José Solivelles espera rival pels quarts de final de play off, mentre que els d’Ivan Moreno es troben en plena pugna per la segona plaça del grup, i per tant per l’ascens directe. Actualment tenen 47 punts i ocupen la tercera plaça només un punt per sota del Terrassa. De moment, els deures passen per guanyar al Municipal del C/Girona i esperar que el Terrassa perdi a Riudarenes davant del Girona B, que com a molt pot quedar tercer.

Per tant, Terrassa o Vilafranca ocuparan aquest segon lloc d’ascens directe depenent dels resultats que aconsegueixin aquest diumenge.

L’Esport Club Granollers per la seva banda, competirà en el partit d’aquest diumenge esperant rival  pels quarts de final del play off. El rival potser o bé l’U.E Sant Andreu o bé el Vilassar de Mar. Els quadribarrats lideren el grup D amb dos punts d’avantatge respecte al conjunt del Maresme. L’U.E Sant Andreu rebrà al Narcís Sala al San Cristòbal i el Vilassar rebrà a l’U.E Castelldefels. Mentre el San Cristòbal no s’hi juga més que escalar en la classificació, el Vilassar no es pot permetre fallar, ja que l’U.E Castelldefels es troba dos punts per sota. De guanyar el duel, seria el Castelldefels qui tindria accés als quarts de final de play off.  D’una manera un altra, la realitat és que l’Esport Club s’enfrontarà a quarts amb el primer d’aquest grup. Tot dependrà del que passi al Narcís Sala i de retruc al Xevi Ramon. Abans però, l’equip de José Solivelles intentarà tancar aquesta segona fase amb victòria davant el conjunt de l’Alt Penedès.

Pel duel davant el Vilafranca, José Solivelles no podrà comptar amb Albert Ruiz que complirà cicle.

Per altra banda, la Federació ha confirmat avui que els quarts de final de play off es disputaran el cap de setmana del 22/23 de maig i els horaris es fixaran el proper dilluns.