Antonio Martín “Ñito” (26 anys) l’autor dels dos gols que ens van donar la primera victòria a casa de la temporada. Ha arribat a l’Esport Club Granollers aquesta temporada després d’un any personal i esportivament complicat a la Fundació Esportiva Grama. Va començar a jugar als 4 anys al club del seu barri a Badalona, per posteriorment recalar a les files blaugranes de Benjamí a Cadet de primer any. La Grama també va ser testimoni del recorregut d’aquest jugador. Juvenil Divisió d’Honor de Cornellà va ser l’última etapa del migcampista com a jugador de futbol base. Ja com amateur, ha militat a la Montañesa, Masnou, Sabadell B on va coincidir amb José Solivelles, A.E Prat i Fundació Esportiva Grama. Afirma que d’interior amb Pau és on es sent més cómode però que ell jugarà on requereixi l’equip.

Un altre jugador que ve aquí pel míster…

Totalment, el míster ja el coneixia de la meva etapa a Sabadell B, coneixia també altres jugadors com Guille, Pau i va ser molt fàcil posar-nos d’acord. Des del primer moment José em va ser sincer i em va explicar la idea de joc i el que s’esperava de mi. Després de passar un any molt complicat tan esportivament com personalment, tenia ganes de gaudir d’un projecte i d’un equip com aquest.

Al final la temporada passada tu i el teu ex equip veu acabar perdent la categoria…

És el que et comentava, al final et contagies de la mala dinàmica, perds la il·lusió quan veus que les coses no surten. Òbviament jo no vaig rendir a nivell personal, però a nivell d’equip també va ser un mal any. No ens sortia res i això a la llarga et frustra.

Al final és essencial entendre al míster i que el míster t’entengui a tu?

Jo crec que el que és més important és creure en la idea de joc, en el que et transmet el míster i anar a morir per aquesta idea. Ara per ara entenem el que vol José, com vol que juguem i ens està sortint bé.

Prèvia U.E Figueres – Esport Club Granollers

L’Esport Club Granollers visitarà  Figueres amb dues victòries consecutives, mentre a l’U.E Figueres li urgeixen els punts, ja que es troba el zona de descens. Quin rival t’esperes?

Ho hem parlat tots. Esperem un Figueres que sortirà a guanyar des del primer minut perquè van molt necessitats de punts. També et diré que és un equip que no hauria d’estar en zona de descens. Segurament amb el pas de les jornades anirà sortint d’aquesta posició. La classificació no reflecteix l’equip que tenen i juguen davant la seva gent, voldran tenir la pilota segur.

Quin són els punts claus per endur-se la tercera victòria consecutiva?

Tenir la posessió ja que és un camp de dimensions grans i si no la tenim ens tocarà anar a remolc i és un aspecte que no s’identifica amb el nostre joc. Més enllà de tenir o no la pilota, sobretot hem  de ser conscients que si la tenim ha de ser amb ritme, com bé diu el míster. És un camp tant gran que pots caure en l’error. Les distàncies són molt llargues i qualsevol assistència o sortida de pilota ràpida et pot sortir malament. Si passa això, ens poden enganxar a la contra, a dalt tenen gent molt ràpida.

Sembla que el sistema està funcionant i ens dóna els tres punts…

La primera part de Terrassa va ser clau per veure com juga millor aquest equip. Ja vas veure la segona part a Terrassa que no vàrem empatar perquè Dèu no va voler… però amb el sistema actual ens obliga a pressionar a adalt. Jo crec que aquest pas no el vam fer solament nosaltres, sinó que també el va fer el míster i a Vilafranca li va sortir molt bé.

També és una qüestió d’adaptació no?

Evidentment. Al principi costa, la primera jornada per exemple contra l’U.E Sant Andreu estàvem nervisos amb la pilota als peus però a mesura que han passat les jornades els nervis han desaparegut i ara ja sabem i ja ens entenem els uns als altres, això ens permet guanyar partits.

T’esperaves el bon inici de lliga? (3V, 2E, 1D)?

A nivell de joc sabia que ho faríem bé. A nivells de resultats sí que no m’ho esperava però no perquè no confiés en l’equip sinó perquè el calendari que ens havia tocat era molt complicat. A més sabem que a la gent li ha costat confiar en nosaltres, quina millor manera de demostrar que ho pot fer que amb grans resultats davant de grans rivals.

De fet l’equip ha canviat respecte la primera jornada…sistemes, criteris….

A nivell defensiu cada partit el pots plantejar d’una manera diferent perquè evidentment cada rival té jugadors determinants que poden marcar diferències. A mesura que han anat passant les jornades el míster sobretot ens ha inculcat la idea de ser valents, de no tenir por a tenir la pilota i a jugar com sabem.  Als entrenaments surten coses que els dies de partit no es veuen, és el salt que ens falta. Ser capaços de no sentir la pressió de competir amb por i ser valents. Cada cop ho estem fent millor.

La jornada passada et vas estrenar com a golejador fent un doblet… s’esperen més gols?

(riu) Només les vaig haver d’empènyer… Pau Darbra me la va posar perfecte i Obispo també. No sóc un golejador nat però arribo molt bé des de segona línia i tinc bon joc aèri. A més, d’interior és on em sento més còmode i on puc desplegar tot el meu potencial, encara que si el míster em requereix en un altre posició jo encantat.