III Edició Campus d’estiu GRANMET

S’està acabant la temporada i arriba l’època més desitjada per a tots: l’estiu!

Des de Granollers metodologia us volem presentar una oportunitat per gaudir del futbol a la nostre ciutat. Es tracta de la tercera edició del Campus d’estiu GRANMET.

Un projecte que ha nascut des de l’il·lusió de poder compartir amb tots vosaltres tot allò que hem pogut aprendre al llarg d’anys d’experiència.

La passió pel futbol i tenir ganes de divertir-se són els dos únics requisits per a poder formar part d’aquest campus d’estiu.

Una experiència dissenyada per tots els nens i nenes nascuts/es entre 2009 i 2017 amb ganes de millorar i desenvolupar noves habilitats, al mateix temps que gaudeixen d’aquest esport tan maravellós, com és el futbol. Amb un rigorós pla de treball, els nens/es fomentarem valors com l’amistat i el joc nèt mentres els nens/es desenvolupen i perfeccionen la seva tàctica i tècnica.

Preguntes freqüents:

On es durà a terme el campus? 

Camp de Futbol del Carrer Girona nº 52

Quan?

El campus començarà el dia 27 de juny i finalitzarà el 22 de juliol.

Horari? 

De 9:00h a 13:30h.

Hi haurà servei de menjador? 

Sí, hi haurà servei de menjador. Totes les famílies que ho desitgin podran utilitzar el servei de menjador i allargar l’estada fins les 15:30h.

Hi haurà servei d’acollida? 

Sí, totes les famílies que ho desitgin podran fer servir el servei d’acollida de 8:15h a 9:00h.

Vols més informació?

DESCARREGA’T EL DOSSIER:

 

INSCRIPCIÓ:

1. OMPLIR  FORMULARI:

2. FER EL PAGAMENT MITJANÇANT TRASNFERENCIA BANCARIA AL SEGÜENT Nº DE COMPTE AMB EL CONCEPTE: CAMPUS ESTIU I EL NOM I COGNOMS DEL PARTICIPANT.

IBAN ES73 0081 0034 5500 0113 6024

3. UNA VEGADA FETA LA INSCRIPCIÓ, LA PLAÇA NOMÉS QUEDARÁ RESERVADA EN EL MOMENT DE FER EL PAGAMENT.