L’Esport Club va tornar a sumar al Narcís Sala després de cinc anys consecutius sense fer-ho i encadena dues jornades consecutives sumant.

L’Esport Club va plantar cara al Narcís Sala, sobretot a la primera part on va sortir decidit a extreure quelcom positiu de la seva visita al feu del Sant Andreu. Els primers en avisar però van ser els quadribarrats amb una centrada de Llamas que rematava Pau Morer per sobre el travesser. Al 13’ responia l’Esport Club Granollers. Quintanilla espectacular a la zona de mitjos, recuperava una bona pilota  per deixar-la a l’espai a Hamza Bakali. L’extrem granollerí la posava perfecte per la rematada al segon pal de Cano. El davanter va rematar enviant l’esfèric fregant el pal de Ramos. Immediatament després un error de Noguera en sortida de pilota propiciava la recuperació de Hamza Bakali en zona de perill. L’extrem rematava en l’ú contra ú que Ramos aturava, però el rebuig l’agafava Carles Cano. El davanter, murri, va marcar a porteria buida amb un lleuger cop de cap.

Al 24’ Cano ho tornava a provar des de la frontal en un xut que blocava Ramos. Durant la primera part l’U.E Sant Andreu no va generar excessiu perill a la porteria de Manu Martín. La mala noticia dels primers 45’ és que precisament el porter es va tornar a ressentir de la seva lesió muscular i a la represa va ser substituït per Mauro Rabelo.

Amb el resultat del 0-1 es va arribar al descans al Narcís Sala. A la represa el guió va canviar i Mauro Rabelo va tenir feina davant del seu ex equip. Els quadribarrats van posar una marxa més, i al 51’ van gaudir d’una doble ocasió per posar l’empat. Primer Eric López enviava un xut des de l’extrem que Rabelo rebutjava. El rebuig l’engaltava Pau Morer que ho intentava en segona instància. Rabelo novament va aturar l’ofensiva. Al 56’ el mateix Morer enviava una volea per sobre el travesser. Al 71’ Fassani ho intentava des de dins de l’àrea petita però tampoc aconseguia sorprendre a Rabelo. El Sant Andreu es desesperava per no trobar porteria.

Al 83’ va arribar el premi a la insistència als quadribarrats, concretament a pilota aturada. En el llançament d’una falta executada per Merchán, pentinava Quintanilla per intentar rebutjar la pilota, amb la mala fortuna que aquesta va anar a parar a Carreón que amb un xut ras posava l’empat. Al 87’ un xut de Busquets que Rabelo va haver d’atrapar en dos temps va ser l’últim intent dels quadribarrats per endur-se el partit.

Ja a l’afegit, Juli Serrano va veure la segona groga i en conseqüència haurà de complir sanció la propera jornada davant de l’U.E Sants. La veritable final dels homes de José Solivelles, que amb aquest empat, tenen la salvació a 7 punts. El conjunt dirigit per Tito Lossio és precisament qui marca la permanència amb 27 punts i encara amb la jornada de descans per disputar. L’U.E Sants porta tres jornades consecutives sumant. L’última d’elles, la victòria d’ahir al camp de l’Energia davant de la Guineueta.

Imatge: U.E Sant Andreu