Els homes de José Solivelles afronten aquest diumenge un partit clau per la salvació abans de disputar els partits ajornats.

 

L’Esport Club Granollers disputa aquest diumenge a les 12:00 al Municipal del C/Girona un partit clau per a la salvació. Després de la desfeta a Ascó, i de la victòria de la Guineueta davant l’Ascó aquesta setmana, l’Esport Club ocupa l’última posició a la taula classificatòria. De guanyar aquest diumenge, no sortiria del descens però si que avançaria al conjunt barceloní. A més, ho faria en una jornada clau, on el proper dos de febrer es disputarà el primer dels dos partits ajornats de la segona volta.

Per intentar revertir la situació, l’Esport Club Granollers ha incorporat fins a tres jugadors aquesta mateixa setmana, com són el lateral Peque, l’extrem Adrià Recort i el davanter Carles Cano, que ja havia militat a les files granollerines i passa a ser home de referència en atac per la lesió d’Escamilla. El fins ara davanter es perdrà el que resta de temporada després de trencar-se els creuats a Ascó. Malauradament, el de Sampedor haurà de passar per quiròfan.

Amb tot, l’Esport Club Granollers intentarà guanyar novament com a local, l’escenari on fins ara ha sumat més de la meitat de punts que porta. Un total de set. Tot i que la última victòria com a locals es remunta al 21 de novembre davant del Castelldefels. Guanyar significaria superar a la Guineueta en la taula classificatòria i tallar una ratxa negativa de sis jornades sense sumar 3 punts.

La Guineueta per la seva banda, va guanyar aquesta setmana el partit ajornat davant l’Ascó, un altre rival directe. Anteriorment, els barcelonins van aconseguir un empat meritori davant la Fundació Esportiva Grama. La Guineueta a domicili ha sumat 7 punts dels 13 que tenen actualment.

Imatge: arxiu Judith Andreu / U.E Sant Andreu