Els homes de José Solivelles van remuntar fins a dos cops el resultat advers. Oriol Molins amb un doblet i Gelmà van certificar els 3 punts.

Els homes de José Solivelles van començar al partit amb les intencions molt clares. Ben aviat van posar a prova a Guiseris amb xuts contundents de Muela i Muñi. Al 10’ però la primera aproximació dels de Santa Coloma va significar el primer gol. En una jugada en llarg Àngel agafava la pilota i superant la línea defensiva posava el primer al marcador. Els homes de José Solivelles vivien un déjà vu. Com és costum, no van deixar d’intentar sobreposar-se al gol encaixat. Al 28’ una assistència mil·limetrada de Guillem Pujol per Muñi la interceptava Guiseris in extremis. Més tard, Guillem Pujol recuperava la pilota a camp propi i la posava per Muela que xutava propiciant l’aturada de Guiseris. Al rebuig, Oriol Molins amb molta sang freda retallava a dins de l’àrea, es perfilava i posava l’empat al pal contrari.

L’Esport Club es va animar amb el gol del 6. Immediatament després Sergi Altimira enviava un xut fregant el travesser. Al 42’ Víctor Morales ho provava de lluny amb rosca, però el xut va acabar fregant el pal. Al límit del descans i quan millor estava jugant l’Esport Club va arribar el segon gol de la Grama. Juan Carlos rematava a la sortida d’un córner. Va semblar que Priego aturava el gol, però l’assistent situat a l’altre banda del camp, va determinar que la pilota havia entrat sencera a línia de gol. Per tant gol vàlid que va pujar al marcador. Gol psicològic, doncs immediatament es va arribar al descans mentre Priego protestava. Unes protestes que li van costar targeta groga.

A la represa, l’Esport Club també va sortir ferotge. Conscient de la importància de remuntar el resultat. Al 47’ Guiseris va aturar un gol que ja cantava tota la parròquia Granollerina a xut de Dani Muela. La Fundació responia amb un contraatac d’Adil que es va topar amb Priego. Guillem Pujol, va ser providencial al 65 al aturar un contraatac quan el davanter de la Grama es quedava totalment sol davant de Priego. Poc a poc l’Esport Club va anar recuperant el joc i també el domini de la pilota. La Grama es tancava bé, i els homes de José Solivelles no deixaven d’intentar-ho. Al 70’ una falta executada de Marc Gelmà marxava per sobre el travesser. Dotze minuts després, va arribar el premi de l’empat, de les botes d’Oriol Molins, ahir transformat en 9, tot i no ocupar aquesta posició. El 6 de l’Esport Club recollia una pilota morta dins l’àrea i la posava al fons de la xarxa. Com si d’un davanter es tractés, es trobava en el lloc precís i adequat. A partir d’aquest moment, el partit va ser d’anada i tornada. Priego va aturar el que podria haver estat el tercer de la Grama a xut d’Àngel. Immediatament després Suaibo enviava un xut al pal.

Quan l’empat semblava un fet, Marc Gelmà va marcar un gol per emmarcar. A l’afegit, enviava un xut amb rosca per tota l’escaire. Impecable, inapel·lable i imparable Guiseris. Aquest gol va certificar la victòria de l’Esport Club. Una victòria patida, treballada i molt necessària pel conjunt de José Solivelles que no té descans.

Aquest diumenge a les 12:00 rep un altre rival directe al Municipal del C/Girona. Els homes de José Solivelles es mesuraran a l’U.E Figueres ara mateix en sisena posició, només un punt per sobre. Torna a ser un rival directe i torna a ser obligat guanyar si es volen recuperar posicions de taula mitja –alta. El conjunt de l’Alt Empordà porta dues jornades consecutives sumant. Un empat amb la Fundació Esportiva Grama i la victòria per la mínima davant el Girona B. Tres de les quatre victòries de la temporada del Figueres han estat lluny de Vilatenim. Tot el contrari que l’Esport Club Granollers, que a feu propi només ha guanyat un cop. A més, els de l’Alt Empordà no obliden el correctiu de la primera volta, on els homes de José Solivelles van guanyar a Vilatenim per 0 a 7.