Víctor Díaz (central). Va començar de ben petit amb 5 anys a donar tocs amb la pilota, concretament al Palau Solità i Plegamans. En la seva etapa de Benjamí va recalar a la C.F Damm on va complir tota l’etapa de futbol formatiu. Al club cervecer es va formar i va crèixer per més tard recalar a les files del Levanger FK, un club Norueg amb el que va aconseguir l’ascens del que equival la Segona Divisió A del país. Una lesió als creuats va impedir la seva continuitat a Noruega. Després de recuperar-se va recalar a les files de l’Esport Club Granollers on ha viscut la pitjor i la millor cara del club en les tres temporades que porta a l’entitat.

Després de viure totes les etapes al club aquest any la situació és inmillorable…

La meva primera etapa a l’Esport Club va ser díficil… vàrem començar bé però després vàrem encadenar una ratxa molt negativa i una temporada molt complicada… els resultats no van acompanyar i això de salvar-se in extremis… és molt molt negitós. La temporada següent ja amb José Solivelles molt més consolidat vàrem apendre moltissim, el problema va ser no arribar vius al març. Al últim període ens vam desinflar.

S’aguantarà aquesta temporada? És a dir arribarem vius al març?

Espero que sí, l’equip té moltíssima il·lusió i creiem en aguantar fins al final.

C.E Hospitalet – Esport Club Granollers

Juguem contra el líder precisament amb el lideratge en joc. Per pressupost i per plantilla els locals són superior. La realitat però és que la diferència és de dos punts i hem perdut exactament el mateix número de partits: quatre. Qui té més pressió? L’Hospitalet que està obligat a guanyar? O vosaltres que veniu de perdre?

Obviament l’equip té nervis de seguir estant ocupant places de Play Off. Hem de tenir present però que la pressió la tenen ells. Nosaltres tenim la pressió de lluitar-ho fins al final i extreure quelcom positiu de la Feixa Llarga. No anem amb por d’enfrontar-nos al líder. Ens mereixem la posició que ocupem i creiem fermament que podem competir amb tots els equips de Tercera Divisió, inclòs el líder.

Afecta la primera derrota a casa davant el Manresa? Tenint en compte que es va signar el pitjor partit de la temporada…

Sí que és cert que va ser un partit dolent, però aquest partit no pot esborrar el que hem fet durant la resta de temporada. És a dir, portem competint molt bé tots els partits, fora de casa i sobretot al Municipal i crec que no ens hauria d’afectar. El vestuari segueix amb la mateixa il·lusió i un mal partit el pot tenir qualsevol.

Tenint en compte el calendari que que ve…Hospitalet, Sant Andreu, Europa… Els vestuari ha parlat en algun moment de la possibilitat de sortir de posicions de Play Off durant aquest tourmalet?

No és una qüestió que ens preocupi en excés. La primera volta el balanç va ser positiu i malgrat s’hagin reforçat durant el mercat d’hivern nosaltres també som un equip més compacte, que sabem jugar millor. La pressió la tenen ells que estant obligats a fer play off, fet que no treu que nosaltres estem obligats a lluitar-ho amb totes les nostres armes.

Som un equip jove que ens agradaria disputar play off. Per actitud no serà. Serán els resultats què dictaran sentència.

La derrota del Manresa va servir per tocar de peus a terra i fer autocrítica?

Per estadística havia d’arribar la derrota a casa. Una pena no completar la primera volta invictes a feu propi però són coses que tard o d’hora passen. Va bé que ens donguin el cop d’atenció ara que no quan estiguem aprop de jugar-nos coses més importants.

Com es pot derrotar a un equip que ens triplica en pressupost, equip més golejador i que compta amb jugadors gairebé professionals…

Crec que la nostra fortalesa és rebre pocs gols. És la nostra senya d’indentitat. L’altre clau és aprofitar les nostres ocasions. A la Feixa Llarga no es pot perdonar. Contra el Manresa per exemple vàrem estar molt poc encertats de cara a porteria… demà a la Feixa Llarga això no pot passar. Les que tinguem les hem de fer. Qualsevol errada a Hospitalet la pagarem cara.

Seria una decepció pel vestuari sumar poc o res aquest tourmalet? O entra dins de les possibilitats?

Afectaria negativament això està clar. Les sensacions del partit marcaran el camí. Si competim bé però perdem no serà tant greu. Si perdem perquè no hem competit sí que serà culpa nostra i ens afectarà. És precisament en situacions com aquestes però quan és veu la fortalesa d’un equip.