Els homes de José Solivelles van aconseguir els tres punts del camp de l’Energia. L’U.E Sants  va jugar amb deu tota la segona part. Albert Ruiz i Oriol Molins decisius i golejadors.

L’Esport Club Granollers visitava el camp de l’Energia amb l’obligació de guanyar després de dues jornades sense fer-ho.

La primera part va estar marcada pel domini del Granollers i per un Albert Ruiz que cada cop que tenia la pilota posava dels nervis als santencs. Al minut 10’ arribava el primer avís de l’Esport Club, Pau Darbra posava una pilota a l’espai que Ruiz es va encarregar de rematar, Oriol però va rebutjar la pilota. Al 16’ la rèplica dels homes de Tito Lossio a pilota aturada. Sergio Fernández aturava la rematada de Navarro i posteriorment Morales allunyava el perill. Dos minuts més tard, mateixa acció i mateix perill. D’una falta lateral, els de Tito Lossio van estar a punt d’extreure suc però el remat va acabar a fora. A partir del minut 20’ l’Esport Club Granollers només va jugar a camp propi. Albert Ruiz, expert en descarregar pilotes a dins de l’àrea, posava novament a prova la defensa de l’U.E Sants que rebutjava el xut. Al 33’ Pau Darbra firmava una delicatessen que també va rebutjar la defensa.

Al 37’ Navarro ho intentava novament a pilota aturada, però el seu remat de cap es perdia per línia de fons. Al 42’ la polèmica del partit. El col·legiat ensenyava la segona groga a Guille deixant als de Tito Lossio amb un home menys el que restava de primera part i tota la segona.

Malgrat l’expulsió, l’U.E Sants va estar a punt de marcar però Sergio Fernández rebutjava un xut potent des de la frontal de l’àrea. Amb empat a res s’acabava la primera part al Municipal de l’Energia.

A la represa, l’Esport Club va ser una autèntica piconadora, especialment Oriol Molins. El sis de l’Esport Club tornava als terrenys de joc després de gairebé vuit setmanes de baixa i va trigar tres minuts en deixar la seva empremta. Un xut potent i de primeres des de la frontal que va significar el primer. Inapel·lable, el sis no podia tenir millor retorn.

La segona part va ser tota per l’Esport Club Granollers, l’U.E Sants ni es va acostar a porteria i Sergio Fernández es va convertir en mer espectador del partit. Era qüestió de minuts que l’Esport Club Granollers tornés a veure porteria. I aquest minut va arribar al 14’ després d’una badada defensiva de l’U.E Sants.

Guillem Pujol posava l’assistència al cor de l’àrea, el rebuig va ser tou i Albert Ruiz murri, va aprofitar la feblesa defensiva per posar el segon i ja de pas, estrenar-se com a golejador en el seu primer partit com a titular.

Al 18’ Oriol Molins de nou tancaria el partit amb un cop de cap imperial. Sergi Besonies posava una assistència que Oriol Molins rematava de cap posant l’esfèric a la cantonada de la porteria, en l’únic racó on no arriba el porter.

A partir del tercer gol els homes de José Solivelles es van dedicar adormir al partit fins el xiulet final.

Amb aquesta victòria l’Esport Club es situa setè amb 15 punts i a dos de la quarta plaça. La propera jornada, l’Esport Club rebrà al Santfeliuenc que ve d’aconseguir una victòria de mèrit davant del Terrassa.

Fitxa tècnica:

U.E Sants: Oriol, Mulero, Casals, Picolo©, Guille, Navarro (Aleix 52’), Sergio, Sergi Vicente( Cristian 75’), Cura, Sumarroca i Fran (Samu 52’).

Esport Club Granollers: Sergio Fernández, Víctor, Eloi,  ©, Sergi Besonies, Guillem Pujol, Ñito, Morales, Pau Darbra, Joan Gual (Oriol Molins  46’) , Alex Castillo (Fortuny 63’) i Albert Ruiz (Alejandro Muñoz 70’).

Gols: Oriol Molins (2) i Albert Ruiz.

TG: Als locals Guillem (2) i Fran. Als visitants Joan Gual i Víctor Morales.