Els homes de José Solivelles tanquen la temporada amb victòria després d’aconseguir 3 punts a Can Peixauet. Oriol Molins va tornar a marcar i es va convertir en el màxim golejador de l’equip. 

Els homes de José Solivelles van tancar ahir la competició de lliga amb victòria i amb un 11 ple de novetats. L’Esport Club Granollers feia que no guanyava des de la jornada 35 al camp del San Cristóbal. Ràpidament, els homes de José Solivelles es van posar per davant del marcador. Al minut 3, un còrner executar per Pau Darbra donava la possibilitat a Víctor Díaz de marcar el seu primer gol de la temporada. El central va rematar de cap en una acció impossible d’aturar per Teixeira. El partit va transcòrrer a estones. Es notava que no hi havia res en joc i que ambdós equips tenien el futur decidit. Al 23’ Padilla, va realitzar una acció individual per emmarcar. Es va desfer de tota la defensa granollerina i va posar l’empat al marcador. Un gol per tota l’escaire que no va poder atrapar Sergio Fernández. 

A partir de l’empat, l’Esport Club ho va intentar posar el segon al marcador abans del descans. Oriol Molins en un xut des de la frontal de l’àrea va ser l’ocasió més clara. El sis no es va acabar de creure que era possible i Han, la novetat en l’onze va provar sort fent lluir a Teixeira. 

Amb l’empat es va arribar al descans. A la represa l’Esport Club Granollers va sortir millor que el conjunt local. Oriol Molins que ja havia buscat el gol durant tota la primera part va aconseguir el premi al 48’. Una gran assistència a l’espai de Pau Darbra va fer possible que el sis superés a Teixeiria amb un xut creuat. Un gol que significaria la victòria pel conjunt de José Solivelles i el títol honorífic de pichichi de l’equip. El migcampista ha marcat 10 gols en competició regular. 

Precisament Oriol Molins va tenir l’oportunitat de marcar el doblet però no s’ho va creure. El sis de l’Esport Club xutava des de la frontal de l’àrea un xut que marxava fregant el travesser. La resposta per part del conjunt local però no va tardar. El 22 de la Grama, va tenir l’oportunitat de batir a Sergio però va fallar l’u contra ú. 

El 62’ Pau Darbra va enviar un xut potent que Teixeira va haver d’intervenir de manera magistral. La Grama va intentar respondre amb un xut de falta de Padilla que la barrera va refusar. 

Al límit del descans Sergio va realitzar una parada de mèrit aturant un xut potent de Pluvins. 

Amb victòria acabava la temporada per l’Esport Club Granollers. Una temporada on l’equip ha plantat cara a tots els seus competidors. Els homes de José Solivelles han acabat desens amb 61 punts. Una temporada més que notable.