Benvolgudes families!
Ja hem iniciat els entrenaments i ara toca gaudir de la competició amb vosaltres a la grada. Des de l’Esport Club Granollers hem dissenyat un protocol, basat en el Pla d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya, també tenint en compte les noves mesures dictaminades per les autoritats competents. Basant-nos en aquest protocol i per poder complir amb les limitacions d’aforament, totes aquelles persones que vulguin assistir als partits d’aquest cap de setmana, així com els propers partits al Municipal del C/Girona han de seguir les següents indicacions:

 

  1. Per on entrar? L’entrada serà per la porta principal de l’Estadi del C/Girona nº52
  2.  Quan podré entrar? Es podrà entrar deu minuts abans de l’inici de partit i les portes estaran obertes fins 10 minuts després de l’inici. Un cop s’hagi entrat no es podrà tornar a sortir fins la finalització del partit. Si per qualsevol qüestió, s’hagués de sortir abans no es podrà tornar accedir a l’estadi.
  3. Haig d’omplir algun tipus de formulari o declaració responsable? Sí. Per poder controlar l’aforament per poder accedir a l’estadi s’haurà d’haver complimentat el següent formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcgiuqvtN0AqXfthqNFLmkXDNNok4yWZzrfpCWNWUwCJCyHw/viewform

El formualri és un requisit imprescindible per accedir a l’estadi. Un cop omplert, s’enviarà automàticament un comprovant al correu electrònic que hagueu facilitat. Aquest comprovant serà revisat a les portes d’accés abans d’entrar al Municipal del C/Girona. Sense aquest comprovant no es podrà accedir a l’estadi. És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància interpersonal i la neteja freqüent de mans.

Poder seguir venint a l’estadi és responsabilitat de tots!

 

Us esperem al Municipal!