Els homes de José Solivelles acusen l’expulsió d’Arnau Campeny al 56’ i encaixen la primera derrota de pretemporada.

 

No va ser el dia pels homes de José Solivelles, que al contrari del que mostra el resultat final van començar el partit posant a prova a Manu.  Als cinc minuts de partits Suaibo la penjava a dins de l’àrea pel remat de cap d’Albert Ruiz que atrapava Manu in extremis. Dos minuts després Suaibo i Oriol Molins firmaven una paret magnifica que el primer d’aquests s’encarregava de penjar pel remat de Guillem Pujol. El lateral va xutar l’esfèric massa desviat.

Al 15’ triple ocasió pels homes de José Solivelles. Albert Ruiz i Oriol Molins afusellaven a Manu que va rebutjar els dos xuts. En tercer terme Suaibo va enviar la pilota fregant el pal esquerre. La fortuna no estava al costat dels granollerins de cara a porteria ni tampoc sobre el verd. Pau Darbra va demanar el canvi al 16’ i el capità Eloi Zamorano va fer el mateix set minuts després.

A partir de la mitja hora de joc el Cerdanyola va realitzar un pas endavant però no va tenir cap ocasió clara fins al límit del descans, on una assistència no va trobar rematador i es va passejar per l’àrea petita.

A la segona part, l’expulsió al 56’ d’Arnau Campeny per vermella directa encara va posar més difícil el partit als homes de José Solivelles. Immediatament després de l’expulsió Servetti posava el primer pel Cerdanyola a través del llançament de falta directa.

Al 61’ Alvaro evitava en dos temps el segon del Cerdanyola que acabaria arribant deu minuts després. Una recuperació dels homes de Carrillo a la línia de mitjos van provocar un contraatac de llibre que va finalitzar Javi López.

Al tram final de partit, els homes de José Solivelles van buscar retallar diferències però Àlex va evitar el gol.

D’aquesta manera, el conjunt dirigit per José Solivelles encaixa la seva primera derrota en pretemporada davant del que precisament, serà el seu primer rival en lliga.

Imatge: Roger Serrat