Els homes de José Solivelles visiten aquest diumenge a les 12:00h el Narcís Sala. 

L’Esport Club Granollers juga aquest diumenge a domicili contra l’U.E Sant Andreu en el millor moment del conjunt local. Els quadribarrats porten tres jornades consecutives guanyant. L’última victòria al camp més difícil d’aquesta Tercera Divisió GV com és el de l’U.E Llagostera. De les 11 victòries que porta aquest curs, 7 han estat al Narcís Sala on només han perdut dos partits en tot el que portem de temporada. 

En dinàmica clarament ascendent, l’Unió Esportiva Sant Andreu ha anat escalant posicions fins a situar-se en la novena posició amb 40 punts, només a un del conjunt de José Solivelles que és vuitè amb 41. 

L’Esport Club Granollers per tant continua amb el seu particular tourmalet del mes de febrer on tots els duels són amb rivals directes de la taula classificatòria. Els homes de José Solivelles visiten el Narcís Sala després d’empatar al Municipal davant del Cerdanyola FC. La dinàmica a domicili però és totalment diferent. L’Esport Club Granollers només a perdut tres partits lluny del seu feu i encadena dues jornades consecutives sense perdre.

Un duel directe e històric en una Tercera Divisió on una victòria t’impulsa cap a les posicions nobles i una derrota et fa baixar fins a quatre posicions. Diumenge el Narcís Sala serà l’escenari de dos equips que ara mateix lluiten pel mateix objetiu: quedar el més amunt possible.