L’Esport Club Granollers visita avui a les 20:30h Vilatenim per disputar la jornada intersetmanal davant de l’U.E Figueres.

Després de deixar-se dos punts al Municipal davant del cuer l’Esport Club espera recuperar el somriure a Vilatenim. Els homes de José Solivelles tenen com objectiu quedar el més amunt possible i això passa per guanyar avui a Vilatenim. Després de l’U.E Figueres l’Esport Club Granollers torna a jugar davant d’equips complicats com són A.E Prat i Sant Cristòbal i els jugadors són conscients que sumar els més tres demà és important per no despenjar-se d’aquest top 10.

Ja és conegut que l’Esport Club Granollers a domicili sembla un altre equip. Amb només quatre derrotes lluny del Municipal, els homes de José Solivelles intentaran mantenir aquesta ratxa a domicili.

El rival en canvi, té urgències per sumar ja que porta sis jornades consecutives sense guanyar. Allunyar-se de la zona de perill és el seu objectiu l’any del seu centenari. Tot i que li treu sis punts d’avantatge a l’Ascó, equip que marca el descens, en aquesta recta final de la competició res és segur. En dissetena posició amb 31 punts, a feu propi només ha guanyat tres partits, n’ha empatat sis i n’ha perdut altres sis. El balanç del conjunt de l’Alt Empordà és de 13 derrotes, 10 empats i 7 victòries.