L’Esport Club Granollers buscarà la primera victòria de la temporada, aquest diumenge a Vilatenim.

Els homes de José Solivelles es desplacen aquest diumenge a Vilatenim per disputar la tercera jornada de lliga, segon partit per l’Esport Club Granollers. La primera victòria  de la temporada haurà de passar per guanyar al camp on es va certificar la permanència a la temporada 17/18.

L’Esport Club Granollers farà sis anys que visita Vilatenim i el balanç és equilibrat  per ambdós conjunts.  Tres victòries locals i tres victòries visitants.

Un partit on a part de no haver públic, tampoc hi seran Pau Darbra que complirà sanció, Álvaro i Túnez que es troben lesionats i Max Llovera que es segueix recuperant d’un esquinç al genoll.

A la banqueta, tampoc hi serà José Solivelles que complirà el seu primer partit de sanció després de ser expulsat durant el partit davant el Cerdanyola. La Federació li ha imposat dos partits de sanció.

L’U.E Figueres ve de guanyar el seu primer partit de lliga davant de la Fundació Esportiva Grama i buscarà la segona victòria consecutiva. Seria la primera a feu propi ja que en la primera jornada va caure per 0-3 davant del Girona B. L’Esport Club per la seva banda, buscarà els tres primers punts de la temporada, en un partit on, excepte sorpresa, ja podrà jugar Albert Ruiz.

El partit es podrà seguir en directe a través del twitter del club o per Ràdio Granollers.

 

Imatge: Roger Serrat