Els homes de José Solivelles juguen a domicili aquest diumenge a les 12:00h al camp de la Pobla de Mafumet, quinzè classificat.

L’Esport Club Granollers viatja aquest diumenge cap el Tarragonés per mesurar-se a la Pobla de Mafumet. El conjunt de José Solivelles, actualment novè amb 33 punts és el millor visitant d’aquesta Tercera Divisió GV. Lluny del Municipal només han caigut derrotats dues vegades. Els homes de José Solivelles buscaran els tres primers punts d’aquesta segona volta davant d’un rival que ja els va guanyar en la seva visita al Municipal (1-3). Els granollerins porten tres jornades consecutives sense perdre i han de seguir aquesta dinàmica si no volen despenjar-se de la cursa per la quarta plaça, actualment a sis punts. 

La Pobla de Mafumet no està tenint la temporada desitjada. Actualment quinzens amb 26 punts, sumen dues derrotes consecutives i ja porten quatre jornades sense sumar. Al seu feu però només han perdut tres partits en tot el que portem de temporada. 

Un partit que estarà marcat pel minut de silenci en record del nostre jugador de futbol base de l’infantil B, Àlex Parera que ens va deixar la nit de reis. Així mateix, aquest cap de setmana tots els equips de futbol base de l’Esport Club Granollers lluiran crespó negre i també realitzaran un minut de silenci en record del jove jugador.