L’Esport Club Granollers afronta aquest diumenge la setena jornada de lliga amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica de resultats. Els homes de José Solivelles visitaran el Municipal les Fontetes on l’Esport Club Granollers ha aconseguit sumar durant tres temporades consecutives, o el que és el mateix, porta tres anys sense conèixer la derrota en aquest desplaçament.

El Cerdanyola FC no coneix encara el que és guanyar a casa seva e intentarà sumar la primera victòria davant la seva afició. Els homes de Carrillo han tingut un calendari complicat en lliga donat que ja s’han enfrontat a equips complicats i candidats al play off com són Terrassa FC i UE Llagostera. El balanç dels verdets és de dos empats, una victòria i dues derrotes.

Ara mateix, en la taula classificatòria els homes de José Solivelles són setens amb 10 punts, mentre el conjunt del Vallès Occidental es troba en quinzena posició amb 5 punts.

Duel intens per tant el que es viurà aquest diumenge al Municipal les Fontentes i duel de retrobaments, doncs al conjunt verd i blanc hi milita l’ex davanter de l’Esport Club Granollers Carles Cano.