Partit clau

Aquest diumenge a les 12:00h l’Esport Club visita un camp històric del futbol català com és el del Martinenc. El conjunt del Guinardó no ha començat amb bon peu el campionat de lliga, malgrat oferir una bona imatge. En el seu retorn a Tercera Divisió de nou partits que ha disputat, n’ha perdut quatre, empatat quatre i només n’ha guanyat un. En l’última jornada, el Martinenc va perdre per la mínima davant d’un dels equips punters de la lliga, l’UE Llagostera. El conjunt del Guinardó va oferir una bona imatge però un penal fallat i un altre en contra van certificar la quarta derrota del curs. Ara mateix, el Martinenc ocupa la posició 19, en descens han de començar a sumar de tres en tres si volen sortir d’aquesta zona.

En canvi, el conjunt dirigit per José Solivelles afronta la jornada d’aquest diumenge amb la tranquil·litat de trobar-se a la zona mitjana de la taula classificatòria. L’Esport Club Granollers porta sis jornades consecutives sense perdre, tot i així en les quatre últimes jornades només han sumat un punt, fruit de quatre empats seguits. L’objectiu doncs dels vallesans és també torna al camí de la victòria per acostar-se a les posicions nobles de la classificació. El partit d’aquest diumenge és clau, ja que després de la jornada onze només quedarà una jornada (U.E Figueres), per afrontar-se al segon classificat i a l’equip que menys encaixa d’aquesta Tercera Divisió GV, l’AE Prat. Ara mateix, l’Esport Club Granollers es troba en vuitena posició, a tres punts de les places de play off.

En total, Martinenc i Esport Club s’han vist les cares en 38 partits oficials amb el balanç de  disset victòries pels vallesans, quinze pel conjunt del Guinardó i sis empats.