Els homes de José Solivelles reben demà dissabte a les 18:00h a l’U.A Horta. 

Demà el Municipal del C/ Girona serà l’escenari d’un duel que més que un partit està destinat a ser una autèntica lluita competitiva. Els homes de José Solivelles tenen fam de reivindicar-se, sobretot a feu propi on no guanyen des del 23 de desembre del 2018. A més, tot i anar desens en la taula classificatòria amb 41 punts, l’Esport Club Granollers no pot perdre més punts si no vol despenjar-se de la zona de prestigi i tranquil·litat. Una victòria significaria fer un cop a la taula i a més retallar-li tres punts a l’Horta que ara mateix ocupa la cinquena posició. 

El conjunt de Nacho Castro mira el Play Off com un nen a un caramel. A un punt de la quarta posició, el conjunt revelació d’aquesta temporada només ha perdut sis partits en el que portem de curs, això sí tots a domicili. La dinàmica però és diferent respecte els dos equips. L’Horta porta dos partits seguits guanyant, i guanyant a rivals candidats a disputar la promoció d’ascens com són el Terrassa FC i l’U.E Llagostera. En canvi, l’Esport Club Granollers porta dues jornades consecutives sense guanyar. 

Sense dubte un dels partits de la jornada on l’Esport Club s’hi juga ascendir en la taula classificatòria i l’Horta seguir en la pugna per la quarta plaça.