L’Esport Club Granollers rep aquest diumenge a les 12:00h a l’Europa, en el partit corresponent a la desena jornada de lliga.

El Municipal del C/Girona serà escenari d’un altre duel de rivals directes. L’Esport Club Granollers, encadena tres empats consecutius i cinc jornades seguides sense conèixer la derrota. Amb un balanç de tres partits guanyats, quatre empats i dues derrotes, els homes de José Solivelles són novens en la classificació amb 13 punts i vénen d’aconseguir un punt d’or del Feliu i Codina.

Just per sota es troba el conjunt gracienc amb 11 punts, fruit de tres victòries, dos empats i tres derrotes.

L’Europa visitarà aquest diumenge el seu estadi talismà, ja que el conjunt escapulat porta sense perdre al Municipal del C/Girona des de l’any 2004. A més, el conjunt de la vila de Gràcia ha guanyat en les seves quatre últimes visites al feu granollerí.

Malgrat començar amb mal peu la competició de lliga, l’Europa a poc a poc es va refer. De les tres victòries aconseguides pel conjunt escapulat, dues d’elles han estat a domicili. Els  homes de David Vilajoana vénen d’una derrota dura al Nou Sardenya davant del Llagostera, que va marcar el gol de la victòria a l’últim sospir.

El balanç de l’Esport Club Granollers com a local és de dues derrotes, una victòria i un empat. José Solivelles no podrà comptar amb Martí Soler, fins ara fix en l’onze titular. El jugador de l’Esport Club Granollers complirà sanció després de veure la vermella el passat cap de setmana al Feliu i Codina.

Un duel de rivals directes per aconseguir tornar a les posicions nobles de la classificació. L’Esport Club es troba a dos punts de les posicions de play off mentre que l’Europa està a quatre.