L’Esport Club Granollers rep aquest diumenge a les 18:00h al C.P San Cristóbal, equip en dinàmica ascendent.

La lliga no s’atura i aquest diumenge els homes de José Solivelles reben al San Cristóbal, un equip que clarament ha anat de menys a més. Amb dos partits menys que l’Esport Club Granollers (un ajornat i el corresponent descans) el balanç dels homes de Ballabriga és de dos empats, quatre derrotes i cinc victòries. Això sí, el conjunt de Terrassa encara no sap el que és guanyar a domicili, ja que totes les victòries les han aconseguit com a locals.  La passada jornada, van aconseguir un triomf de pes, guanyant a l’actual líder l’U.E Llagostera per 2 a 1. Onzè amb 17 punts, el San Cristóbal intentarà trencar la mala dinàmica a domicili.

L’Esport Club Granollers per la seva banda té la moral pels núvols, després de guanyar contundentment  la passada jornada a l’A.E Prat 2n classificat. Els homes de José Solivelles encadenen tres victòries consecutives on han marcat vuit gols. A més, encadenen també nou jornades consecutives sumant.

Els homes de José Solivelles han d’intentar almenys sumar si volen seguir ocupant la quarta posició que dóna accés a play off.