Els homes de José Solivelles reben demà a les 18:00h a un Europa que encara no coneix la victòria.

 

Demà es disputa la jornada 3 de Tercera Divisió GV, una jornada intersetmanal on l’Europa visitarà el Municipal del C/Girona amb un dia més de descans.

Els escapulats venen d’empatar contra el Terrassa FC (2-2) en un partit que es va disputar dissabte. Pel contrari els homes de José Solivelles van tancar la jornada de diumenge on van aconseguir la victòria a Banyoles en un partit que es va disputar a les 20:30h.

El conjunt gracienc ha sumat un punt dels sis possibles i encara no coneix la victòria. En el primer partit van caure derrotats per la mínima a Vilafranca mentre que a feu propi va aconseguir un meritori empat davant el Terrassa FC.  Amb un dia més de descans els escapulats intentaran buscar la que seria la primera victòria de la temporada per un equip que compta amb un ex jugador de l’Esport Club Granollers, Sergi Pastells.

L’Esport Club Granollers per la seva banda, ve d’aconseguir la primera victòria de la temporada al camp del C.E Banyoles i ha sumat quatre punts dels sis possibles. El conjunt de José Solivelles encara no coneix la derrota en lliga i buscarà la que significaria la primera victòria al Municipal davant la seva afició.

 

Imatge: Angel Garreta / C.E Europa