L’Esport Club Granollers visitarà aquest diumenge a les 16:30h al Banyoles, en un dels últims partits de la jornada del cap de setmana.

Els homes de José Solivelles volen trencar la dinàmica de tres jornades consecutives sense guanyar. De fet, l’Esport Club tot i que només ha perdut un partit, també n’ha guanyat només un. El resultat que més es repeteix és l’empat, tot i que dels tres que acumula només un ha estat a domicili (U.E Sants). Per ser més clars, lluny del C/Girona l’Esport Club encara no coneix la derrota. Una victòria aquest diumenge seria molt més que tres punts, ja que l’Esport Club s’enfrontarà les tres jornades properes amb els tres equips de la zona alta (Peralada, Sant Andreu i Girona B).

El míster José Solivelles podrà comptar amb tots els seus jugadors exceptuant Àlvaro i Túnez que es segueixen recuperant de les seves lesions. Tampoc hi serà el central Arnau Campeny que complirà sanció després de veure doble groga en el partit contra l’U.A Horta.

L’Esport Club arriba aquest partit després d’encaixar la seva primera derrota del curs davant del conjunt dirigit per Víctor Valdés en un partit on va perdre per la mínima. Els homes de José Solivelles  acumulen 5 gols en contra i només dos d’ells han estat a domicili.

Com arriba el C.E Banyoles?

El conjunt del Pla de l’Estany ve de guanyar en un molt bon partit a domicili davant de la Fundació Esportiva Grama (0-3). Amb aquesta victòria el conjunt dirigit per Pitu Batlle trencava la ratxa negativa de quatre partits sense sumar cap punt. El C.E Banyoles va tenir un inici força complicat de lliga on es va mesurar a l’Horta, al Peralada, al Sant Andreu i al Girona B. Només davant d’aquest últim rival va encaixar més d’un gol. Amb tot, els homes de Pitu Batlle buscaran aquest diumenge la que seria la seva primera victòria com a locals.

 

Imatge: Roger Serrat