Prèvia Ascó- Esport Club Granollers: El primer duel de lliga

L’Esport Club Granollers comença la competició de lliga aquest dissabte  a les 19:30h al Municipal d’Ascó.

Els vallesans arriben amb força aquest inici de lliga, després de realitzar una pre temporada quasi perfecte entre partits amistosos i Copa Catalunya. Invictes en la copa i classificats per quarts de final de la competició, els homes de José Solivelles només han perdut un partit amistós, concretament el primer de tots davant del San Cristóbal.

Amb el nou model de gestió, i amb una plantilla pràcticament nova (fins a tretze incorporacions) i cinc renovacions respecte a la temporada passada, el primer equip intentarà revertir la balança dissabte per sortir victoriosos d’un camp on històricament, l’Esport Club Granollers ha patit. En les tres últimes temporades el conjunt del Vallès Oriental sempre ha sortit derrotat del Municipal d’Ascó.

El balanç global però canvia si es mira tota la competició de lliga amb un total de 3 victòries pels tarragonins, dues pels granollerins i un empat.

Aquest cop però, el partit no es disputarà al camp principal, sinó que es disputarà al camp annex de dimensions més reduïdes amb motiu de la millora de la gespa natural del camp principal. Amb aquest handicap, els homes de José Solivelles enfrontaran el que serà el seu primer partit de lliga de la temporada 2018/19.

“Amb moltes ganes de demostrar que la pretemporada no ha estat un miratge”

Paraules del míster José Solivelles, que sosté que l’equip es troba en un estat de forma bo i el que és més important, els jugadors gaudeixen jugant a futbol.

L’Ascó per la seva banda, ha renovat pràcticament a gran part de l’equip. El balanç és de sis fitxatges i catorze renovacions. El gran canvi aquesta temporada, el trobem a la banqueta on ja no hi serà Santi Castillejo.

By |17 Agost 2018|Primer Equipo|0 Comments