Els homes de José Solivelles, invictes en lliga, rebran aquest diumenge a les 12:00 a la Unió Atlètica Horta de Víctor Valdés.

El partit d’aquest diumenge, és un dels partits que tothom es marcaria al calendari. L’Esport Club Granollers encara no ha perdut en competició de lliga, però només ha aconseguit una victòria a domicili. Com a local, els homes de José Solivelles encara no han guanyat al Municipal. Aquest diumenge, tenen una nova oportunitat per fer-ho davant d’un dels rivals a batre com és la Unió Atlètica Horta.

Els d’Horta i Guinardó no guanyen des del primer partit de lliga, per tant en termes de victòries es troben exactament igual que l’Esport Club. Els homes de Víctor Valdés, vénen de perdre com a locals davant de la Fundació Esportiva Grama i es troben just un punt per sota de l’Esport Club Granollers ara mateix cinquè. Igual com l’Esport Club Granollers com a local, els homes de Víctor Valdes no coneixen la derrota lluny del seu feu però tampoc la victòria.

Amb aquesta igualtat en números i també a la taula classificatòria, el partit del Municipal es presenta com un dels destacats de la jornada a Tercera Divisió GV-B.

José Solivelles podrà comptar amb tots els seus homes amb l’excepció dels porters Àlex Túnez i Àlvaro lesionats. Per contrarestar aquest contratemps a la porteria, aquesta setmana l’Esport Club ha fet oficial el fitxatge de Marc Priego, la temporada anterior a l’Europa. Priego podria debutar amb l’Esport Club aquest mateix diumenge en lloc de Ventosa, fins ara el porter titular.

Pel que fa a Víctor Valdes no podrà comptar amb Albert Caparrós,  ja que va veure doble groga en l’últim partit de lliga i per tant complirà sanció.