Els homes de José Solivelles reben al Vilafranca empatat a punts en la taula classificatòria.

La lliga no s’atura i aquest diumenge l’Esport Club rep al Vilafranca, un rival que que es troba empatat a punts (37) i exactament a la mateixa distància del play off. Després de no sumar amb cap rival de la part alta de la taula classificatòria no queda un altre que fer-ho aquest diumege on al Municipal els homes de José Solivelles competeixen molt bé, tot i la segona derrota de la temporada davant el Terrasa.

Les sensacions són bones, només cal traduir-les al camp. Un vestuari amb fam de victòria i sabedor que s’ha de trencar la mala dinàmica d’aquest 2020, on els homes de José Solivelles només han sumat tres punts.

Com arriba el rival?

El Vilafranca ve de guanyar per la mínima a la Pobla de Mafumet, l’equip que ocupa la cinquena plaça, trencant així una ratxa de tres partits consecutius sense guanyar.

Lluny del seu feu, el Vilafranca només ha guanyat tres partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut sis. Tenen un promig de gol de 1.2 i marquen cada 77 minuts i n’encaicaixen cada 90’. En el partit de la primera volta, sense Oribe, l’Esport Club va guanyar per un ampli 1-3 amb hattrick d’Obispo, davanter que va marxar a mitjans de temporada. El Vilafranca és el tercer equip menys golejat de la categoria amb només 23 gols encaixats.

Com arriba l’Esport Club?

L’Esport Club Granollers, tot i la ratxa negativa de resultats es manté en la sisena plaça amb 37 punts, a només a cuatre de la quarta plaça. Porta dues jornades consecutives sense guanyar i ha de trencar la mala dinàmica si no vol que la cursa per per les posicions nobles quedi lluny. Per aquest motiu, no queda un altre consigna que guanyar aquest diumenge, fent bona la dinàmica al Municipal del C/Girona on en tota la temporada només han perdut dos partits.

Forts com a locals, els homes de José Solivelles buscaran treure’s l’espineta clavada dels últims partits on han merescut més però han acabat perdent. Per aquest diumenge, José Solivelles no podrà comptar amb Diego Garzón que complirà sanció.