El conjunt de José Solivelles rep al Terrassa FC al Municipal del C/Girona on només ha perdut un partit.

Els homes de José Solivelles tenen una oportunitat d’or aquest diumenge per donar un cop a la taula. S’enfronten al segon classificat, el Terrassa,  però l’escenari és ben diferent. Al Municipal del C/ Girona només hi ha guanyat un equip: El Manresa. Per Granollers han passat Europa, Sant Andreu, Pobla de Mafumet… i no han guanyat. L’Esport Club Granollers ha de fer bona la dinàmica a feu propi per intentar treure quelcom positiu davant d’un dels gegants de la categoria. Els homes de José Solivelles només han guanyat un partit en tot el que portem de 2020 davant del Banyoles. El Terrassa per la seva banda porta quatre jornades consecutives sumant.

De tot el que porta de tourmalet, l’ECG encara no ha guanyat a cap equip de la part alta de la classificació. Un partit que no solament significa retallar punts al segon classificat, sinó també fer-ho als seus rivals directes que es troben a 3 punts com són l’Europa, el Sant Andreu i la Pobla de Mafumet, tots tres empatats amb 40 punts.

Si l’Esport Club Granollers perd i els seus rivals guanyen la zona noble quedaria ja a sis punts. Tampoc podem deixar de mirar els rivals per sota de l’Esport Club. El Vilassar de Mar està dos per sota i el Vilafranca a tres punts.

Les dades del partit

El conjunt egarenc només ha perdut quatre partits en tot el que portem de temporada, això sí tres d’ells han estat lluny de l’Olímpic de Terrassa (Vilafranca, Santfeliuenc i Castelldefels).

Si mirem els números de la temporada, ambdós conjunts tenen una dinàmica semblant.

L’Esport Club suma un total de 11 victòries, sis a domicili i cinc a casa, un total de quatre empats tots al Municipal del C/Girona i 7 derrotes, només una al Municipal i sis a domicili.

El Terrassa suma un total de 13 victòries, dues més que l’Esport Club la majoria d’elles a l’Olímpic (10). Lluny del seu estadi, el conjunt de Xavi Molist només ha guanyat 3 partits i n’ha empatat 5. L’empat és el resultat que més es repeteix quan el conjunt egarenc és visitant.

El promig de gols  és pràcticament idèntic entre els dos equips. L’Esport Club marca 1.6 gols de promig mentre que el Terrassa FC 1.5. El conjunt de José Solivelles fa un gol cada 55 minuts mentre que el conjunt egarenc en fa cada 60 minuts. Segons l’estadística, l’Esport Club rep gol cada 86 minuts mentre que el Terrassa ho fa en 116.  Això sí, el conjunt egarenc és l’equip menys golejat de la categoria amb només 17 gols encaixats.

Un partit on no solament està en joc els punts sinó l’estat anímic d’un equip que com deia Pau Darbra al Nou Sardenya, es mereix guanyar contra un gran.