L’Esport Club empata davant del Badalona de Segona B en un partit amb moltes ocasions per ambdós equips però cap gol.

La primera part va estar força equilibrada entre els dos conjunts. El Badalona va gaudir de bones oportunitats per obrir el marcador. La més clara d’elles un mà a mà de Chema i Àlvaro que el davanter va enviar fregant el pal. Jordi Cano, va tenir bons contra ú, un d’ells aturat per Àlvaro i un cop de cap de Galindo amb aturada també del porter visitant.

A la primera part Pau Darbra va tenir la més clara pels de José Solivelles al enviar un xut creuat al pal. Al 40′ la polèmica del partit amistos. El col·legiat va expulsar a Robert Simón per doble groga. La primera per una falta a la banda sobre Oriol Molins i la segona automàticament després per protestar.

A la represa, l’Esport Club va sortir atacar. Al 52′ novament Pau Darbra enviava la pilota a la fusta després d’un llançament amb rosca inclosa. Dos minuts després Oriol Molins enviava un xut potent des de la frontal al travesser. Al 62′ Arnau Campeny evitava la passada de la mort de Jordi Cano amb la punta de la seva bota. Els de Badalona, amb inferioritat númerica esperaven els contraatacs. En un d’aquests, Aparicio va enviar l’esfèric per sobre el travesser. L’última ocasió clara del partit la va signar Dani Muela assistit per Èrbol. El cop de cap però es va perdre novament per sobre el travesser. Tot i gaudir de nombroses ocasions, cap dels dos equips va aconseguir obrir la llauna.

 

Els homes de José Solivelles jugaran aquest dijous el seu últim amistos repetint rival però canviant d’escenari. L’Esport Club visitarà el Nou Sardenya per mesurar-se novament al conjunt de Vilajoana.

 

Imatge: Roger Serrat