El club segueix amb la reestructuració de la junta directiva. Seguint amb el model de gestió professional i després d’anunciar la incorporació del vicepresident Juan Castillo i els dos vocals, Ana Alfonso i Pablo García, es sumen tres membres nous a l’actual junta directiva.

El primer d’ells, Xavier Robado com a vocal. Empresari del sector de les telecomunicacions, va jugar a l’Esport Club Granollers des de ben petit i fa tretze anys que està vinculat als veterans del club, deu anys com a jugador ( dos d’ells lluint el braçalet de capità) i tres com a entrenador.

En segon terme, és Àngel Aguirre Ventura qui també s’incorpora com a vocal a la junta directiva del club. Conegut com a Aguirre, i fill del mític i desaparegut jugador Angel de Tomás Aguirre. Ex futbolista professional de diversos equips com R.C.D Espanyol, C.E Sabadell, C.E Europa… ja va formar part de la junta directiva de l’Esport Club Granollers.

L’estima que sent per l’Esport Club Granollers li ve de família. A part del seu pare,  el seu avi Jaume Ventura va ser un dels jugadors que va formar part de l’equip que va inaugurar el camp de futbol del Carrer Girona i també va ser directiu.

Per altra banda, Aguirre té experiència com entrenador, doncs va dirigir juntament amb Jordi Capella i Jaume Bartrés l’Escola de futbol de l’Esport Club durant dues temporades.

L’últim membre en incorporar-se a la junta directiva ocuparà el càrrec de tresorer del club. Es tracta de Jordi Cordoba, diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i amb un màster en banca i finances per la Universitat Pompeu Fabra.

Jordi Cordoba fa catorze anys que està treballant com assessor financer en el sector bancari. Actualment, és el director financer de Nama Sports, empresa que du a terme la gestió professional de l’Esport Club. 

Amb aquestes tres incorporacions, ja són sis els nous membres que formen part de la junta directiva del club. Un vicepresident, quatre vocals i el tresorer.

 

Benvinguts a l’Esport Club Granollers!